Standardy v činnosti Armády České republiky ve vazbě na ekonomické aspekty integrace do soudobých společenských struktur - Vyleťal, Pavel
Otázka vplyvu ekonomických aspektov integrácie na Armádu Českej republiky (AČR). Štandardizácia ako integračný jav. Tvorba českých obranných štandardov a ich implementácia musí vychádzať zo štandardov - noriem danej štruktúry (NATO) so zameraním na ich maximálne využitie a aplikáciu. Úlohy a očakávania, ktoré sú s týmto procesom spojené v AČR.