Riadenie rizík
Je certifikovaný systém riadenia rizík a kvality nevyhnutnosťou alebo konkurenčnou výhodou? Čo prináša riadenie rizík. Na čo slúži certifikácia systému riadenia. Audit systému riadenia - prístup k riadeniu rizík. Risk Based Certification (Rizikovo orientovaná certifikácia) slávi na trhu úspech.