Obchodovanie s kvótami emisií CO2 - nový fenomén v ekonomike vybraných firiem - Andrejčíková, Mária
Základné predpoklady a ciele obchodovania s kvótami emisií CO2. Flexibilný mechanizmus podľa Kjótskeho protokolu. Porovnanie mechanizmov AT (Allowance Trading) a JI (Joint Implementation). Národný alokačný plán a súvisiace aspekty. Projekty znižovania emisií CO2. Prehľad najväčších znečisťovateľov v SR.