Investování na trh nemovitostí - Česká republika jako součást Evropské unie - Zemánková, Iva
Trh nehnuteľností v Česku ako členskej krajiny EÚ. Situácia na trhu nehnuteľností pred vstupom a po vstupe Česka do EÚ. Definovanie základov teórie investovania. Komparácia trhu nehnuteľností vo vybraných krajinách. Úplné znenie príspevku je možné nájsť na CD ROM.