Prognóza cenzových domácností v České republice na období do roku 2030 - Bartoňová, Dagmar
Metodika výpočtu prognóz cenzových domácností. Prognózy domácností v ČR. Výsledky sčítania obyvateľstva v roku 2001 ako základ výpočtu prognózy domácností. Prognóza počtu a zloženie domácností podľa typov do roku 2030. Prognóza počtu a zloženie domácností podľa počtu členov. Prognózy ukazujú predpokladaný vývoj obyvateľstva z inej strany, poredovšetkým v tom ako sa bude prejavovať starnutie populácie v Českej republike.