Naše populace stárne - uživíme se? - Koschin, Felix
Demografické prognózy v Českej republike, z ktorých sa odvodzujú počty produktívnych obyvateľov. Hodnota ľudského kapitálu. Starnutie českej populácie. Ukazovatele miery ekonomickej závislosti. Hodnoty indexu sociálneho zaťaženia a šedého sociálneho zaťaženia (social burden index a grey social burden index).