Malé a stredné podniky a ich podiel na odstraňovaní medziregionálnych disparít - Bačová, Monika
Najcitlivejšie indikátory dokumentujúce regionálny vývoj na Slovensku. Problematika vývoja a riešenia hospodársky najslabších regiónov Slovenska. Dôvody podpory regionálneho rozvoja na Slovensku. Finančné zabezpečenie podpory regionálneho rozvoja. Desať regiónov v členských krajinách EÚ s najvyšším a najnižším HDP na obyvateľa podľa Eurostatu, rok 2002. Strategické priemyselné parky. Hodnotenie poznatkov z pôsobenia priemyselných parkov. Optimalizácia a lokácia siete živnostníkov a remesiel v obciach/mestách a regiónoch.