Úvod do riadenia vzťahov so zákazníkmi - Vaculík, Juraj
História riadenia vzťahov so zákazníkmi. Vzťah k zákazníkom založený na dôvere. Marketingová filozofia v dobe masovej produkcie. Charakteristika elektronického podnikania. Informačné systémy a vytvorenie globálnej informačnej infraštruktúry. CRM (customer relationship management) systémy ako podpora interakcie so zákazníkmi. Integrácia CRM systémov do podnikových procesov.