Význam nových opatřovacích strategií pro průmyslový podnik - Kapoun, Josef
Chrarakteristika troch nových zaobstarávacích stratégií. Stratégia Global sourcing (celosvetové zaobstarávanie) - podstata a výhody. Riziká celosvetového zaobstarávania. Stratégia Single sourcing (zaobstarávanie od jedného dodávateľa). Stratégia Modular sourcing (zaobstarávanie modulov).