Niektoré aspekty finančného rizika v podniku - Skřivánková, Valéria
Klasifikácia rizík. Aspekty riadenia rizika. Imunizácia portfólia obligácií využitím durácie, dynamizácia portfólia akcií a ich derivátov hľadaním vhodnej stratégie obchodovania a odvodenie kritéria pre obojstranne výhodnú poistnú zmluvu pre prípad poistiteľných rizík.