Zmluva medzi Slovenskou republikou a Švajčiarskou konfederáciou o sociálnom zabezpečení
Text Zmluvy medzi SR a Švajčiarskom o sociálnom zabezpečení. Úprava vzťahov medzi obidvoma krajinami v oblasti sociálneho zabezpečenia. Správna dohoda o vykonávaní zmluvy.