Komentár k novelám zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ...
Komentár k novelám zákona SNR o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predipsov (zákon č. 68/2005 Z.z., zákon č. 534/2005 Z.z.) prijatým v priebehu roka 2005 a účinným v roku 2006. Pokyn Ministerstva financií SR. Komentár k nariadeniu vlády SR č. 450/2005 Z.z. o podmienkach zániku daňového nedoplatku pozostávajúceho z nezaplatených sankcií zdravotníckych zariadení.