Svet sa skloňoval podľa vzoru Davos - Pressburg, Adrian Peter
Svetové ekonomické fórum (SEF) v januári 2006 vo švajčiarskom Davose. Spoločnou niťou SEF bola prehlbujúca sa globalizácia a z nej vyplývajúca séria kľúčových tém. Politické námety. Postavenie Číny a Indie v globálnej ekonomike. Pohyb pracovných síl. Imigrácia. Štrukturálna nezamestnanosť. Outsourcing. Svetové sociálne fórum - globalizačné trendy z pohľadu pracujúcich. Témy Svetového ekonomického fóra 2006.