Ako podnikať
Z obsahu: Zlepšovať produkty nestačí, na rade sú biznis modely. Vízie top manažérov. Efektívny predajca - guráž nie je drzosť. Od novembra platia zmeny v zdaňovaní motorových vozidiel. Kedy na výmaz eseročky z obchodného registra netreba súhlas daniarov.