Odkaz baronky kapitalizmu - Klimeš, David
Nekompromisná vláda Margaret Thatcherovej v rokoch 1979-1990. Konzervatívna politika Železnej lady. Zahraničná politika M. Thatcherovej ako neoddeliteľná súčasť celoeurópskej histórie. Podpora Gorbačovovej perestrojky. Ideologický odpor k federalizácii európskeho spoločenstva.