Trend špeciál nákupné stratégie
Nákupné stratégie. Typológia spotrebiteľa podľa nákupného správania. Typy: inovatívni, pohodlní, komunikatívni, asertívni, šetrní, hľadajúci, ľahostajní, vyrovnaní, nekupujúci. Charakteristika jednotlivých typov. Trendy v spotrebiteľskom a nákupnom správaní.