Podniková kultúra v organizáciách východoslovenského regiónu - Mizla, Martin, 1955-
Pojem podniková kultúra. Prezentácia typu kultúry, ktorá dominuje v podnikoch. Kultúra, ktorú preferujú riadiaci pracovníci a zamestnanci.