Podstata a prejavy inflácie - Jurga, Rastislav
Vybrané otázky problematiky inflácie v teoretickej rovine. Formy a príčiny inflácie na spotrebiteľskom trhu. Ponukové faktory. Dôsledky inflácie. Dôsledky otvorenej, skrytej a potlačenej inflácie.