Kolektívne vyjednávanie právne základy kolektívneho vyjednávania - Jendrálová, Anna
Právne predpisy upravujúce podmienky kolektívneho vyjednávania. Zmluvné strany kolektívneho vyjednávania: odborové organizácie a zamestnávatelia. Obsah a charakter kolektívnej zmluvy. Pokračovanie v budúcom čísle.