Účtovná závierka podnikateľov v jednoduchom účtovníctve za rok 2005 - Hájková, Anna
Právna úprava jednoduchého účtovníctva. Najdôležitejšie zmeny, ktoré priniesla posledná novela postupov účtovania a ktoré musí zohľadniť účtovná jednotka v účtovnej závierke za rok 2005. Obsah účtovnej závierky, jej súčasti.