Cesta k euru je po vstupe Slovenska do európskeho mechanizmu výmenných kurzov ERM II otvorená - Mikloš, Ivan
Vyhlásenie ministra financií SR Ivana Mikloša a guvernéra Národnej banky Slovenska Ivana Šramka o vstupe Slovenska do ERM II. Centrálna parita koruny voci euru. Záväzky Slovenska pri vstupe do ERM II. Slovenská koruna je v inom postavení ako meny ostatných krajín V4. Cesta k euru je otvorená.