Riadenie komplexity v automobilovom priemysle - Hlačinová, Petra
Zmeny ekonomického prostredia vyvolané globalizáciou, liberalizáciou a zostrením konkurencie. Prístupy k riadeniu týchto zmien a celkovej komplexity vnútropodnikových procesov. Nové výzvy sú demonštrované na príklade odvetvia - automobilového priemyslu. Podstata komplexity v automobilovom priemysle. Riadenie komplexity. Nástroje riadenia komplexity. Platformy ako nástroj znižovania komplexity. Problémy s využívaním platforiem a modulových riešení, hodnotenie výhod a nevýhod. Proces plánovania platforiem.