Správa společnosti a konkurenceschopnost: Existuje vazba? - Hučka, Miroslav
Problematika vzťahu medzi úrovňou správy spoločnosti a jej konkurencieschopnosťou. Konkurencieschopnosť a konkurenčná výhoda. Hľadanie odpovedí na niektoré zdroje konkurenčnej výhody a cesty k jej získaniu. Prezentácia kvalitatívnych a kvantitatívnych prístupov merania úrovne správy spoločnosti. Analýza výsledkov empirických prieskumov v angloamerickom prostredí. Vyslovenie hypotézy pre české prostredie.