Mezinárodní konkurenceschopnost České republiky v oblasti služeb - Štěpanovská, Radka
Konkurencieschopnosť Českej republiky v medzinárodnom obchode. Charakteristika zahraničného obchodu so službami. Celková objem exportu služieb. Cenová a nákladová konkurencieschopnosť služieb. Menové aspekty konkurenčnej schopnosti. Multidimenzionálne hodnotenie konkurenčnej schopnosti krajiny.