Zhodnotenie vplyvu uplatňovania spoločnej obchodnej politiky EÚ na SR
Informácia o zapojení SR do jednotlivých oblastí SOP. Vyhodnotenie účinkov uplatňovania SOP na obchodnú bilanciu SR a konkurencieschopnosť ekonomiky.