Hodnotenie nástrojov predvstupovej pomoci EÚ - východiská pre riadenie a využívanie štrukturálnych fondov v SR - Alexy, Martin, 1976-
Finančná pomoc zo strany Európskej únie realizovaná prostredníctvom predvstupových nástrojov - programy PHARE, ISPA a SAPARD. Čerpanie prostriedkov z programu PHARE. Čerpanie prostriedkov z programu ISPA. Čerpanie prostriedkov z programu SAPARD. Systém riadenia jednotlivých programov. Hodnotenie realizácie programov. Hodnotenie zo strany EÚ.