Participace veřejnosti v procesu rozhodování o hospodaření s vodními zdroji - Pustelníková, Lenka
Pojem vodná politika. Faktory, ktoré môžu ovplyvniť kvalitu a kvantitu vodných zdrojov. Participácia verejnosti v oblasti vodnej politiky.Typológia možných záujmových skupín. Komunikácia a interakcia. Nástroje a techniky komunikácie.