Nehmotný majetok podľa IAS/IFRS s príkladmi - Krupová, Lenka
Problematika, ktorú rieši IAS 38. Ocenenie nadväzujúce na prvotné uznanie. Následné výdavky ("technické zhodnotenie" nehmotného majetku). Životnosť nehmotného majetku. Likvidácia a vyradenie. Problematika interpretácie IFRIC 3 - Emisné práva. Príklady.