Investičné služby vo svetle novej právnej úpravy EÚ - Nováčková, Daniela
Finančné služby vo všeobecnosti. Právny rámec investičných služieb. Vecný rozmer. Pojem investičná služba. Udelenie povolenia investičným spoločnostiam. Sloboda poskytovať investičné služby a vykonávať investičné činnosti (sprostredkovateľom). Regulovaný trh. Uschovávanie záznamov. Výmena informácií. Mimosúdne konanie.