Postavenie samostatne zárobkovo činnej osoby v sociálnom poistení a zdravotnom poistení a odvody do fondov od 1. 1. 2006 s príkladmi - Macková, Zuzana
Vymedzenie pojmu samostatne zárobkovo činná osoba na účely nemocenského poistenia, dôchodkového poistenia i poistenia v nezamestnanosti. Sociálne poistenie, zdravotné poistenie. Tabuľky odvodov do fondov v prípade SZČO.