Inovace na kapitálových trzích - Hrvoľová, Božena
Vznik a vývoj nových cenných papierov na kapitálových trhoch. Charakteristika a využívanie obligácií. Definícia dlhopisov. Výnos z kupónu obligácie. Obligácie s inverzným (opačným) pohybom sadzby výnosov z kupónu. Spôsob stanovenia výnosov z kupónov. Kombinované obligácie.