Opatrenie MF SR zo 16. decembra 2002 č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva ...
Opatrenie MF SR zo 16. decembra 2002 ... v znení ďalších Opatrení a Opatrenia MF SR zo 14. decembra 2005 č. MF/26670/2005-74. V prílohe - rámcová účtová osnova pre podnikateľov.