Ekonomické aspekty inovačných stratégií podnikov a ich modelovanie - Vološin, Martin
Prezentácia hlavných čŕt rôznosti inovačného a učiaceho procesu podnikov. Model priemyselnej dynamiky a posúdenie výsledkov simulácie.