Nové prístupy v rozvoji manažérskych informačných systémov podnikov - Čarnický, Štefan
Manažérske informačné systémy podnikov a ich nové postavenie a úlohy. Súčasný stav a niektoré problémy rozvoja MIS podnikov na Slovensku. Nové prístupy v rozvoji MIS podnikov. Data warehousing. On-line analytical processing. Data mining. Znalostný manažment. Elektronický obchod. Audit informačných systémov. Ousourcing informačných systémov.