Rezervy a opravné položky v bankovníctve - Jurčíková, Božena
Rezervy a opravné položky z účtovného hľadiska. Tvorba rezerv v bankách uznaná za daňový výdavok podľa ZDP. Tvorba opravných položiek v bankách uznaná za daňový výdavok podľa ZDP. Právne úpravy pre banky v oblasti tvorby rezerv a opravných položiek pre zdaňovacie obdobie roku 2006.