Čo s privatizáciou - Beer, Gabriel
Z obsahu: Privatizácia, tej je škoda. Čo ostane štátu. Predaje, ktoré zablokovala vládna kríza. Zdravotníci nemajú úplné stop. Cargo investora nutne potrebuje. Enel počíta s dotiahnutím privatizácie.