Osedláním stresu k vyšší výkonnosti
Rozhovor s MUDr. H. Bensonom, ktorý sa venuje štúdiu stresu a metódam jeho regulácie. Dobrý stres (eustres) a zlý stres. Poznatky, ktoré nové výskumy prinášajú. Odstránenie stresu a zvýšenie produktívnosti.