Poistenie ťahal život - Záborský, Ján
Výsledky poistného trhu za rok 2005. Ako ovplyvnila trh povinného zmluvného poistenia cenová vojna čo znamenala pre biznis daňová úľava. Allianz náskok na trhu postupne stráca, Kooperativa ho dobieha v ziskovosti. Výsledky vybraných poisťovní. Vplyv daňových úľav na poistné. Mnoho ľudí, ktorým šlo o daňové zvýhodnenie uzavrelo doplnkové dôchodkové sporenie. Slabý nárast poistného trhu v roku 2005.