Měření hrubého domácího produktu a ekonomický růst v Evropské unii a USA - Hájek, Ladislav
Vymedzenie a vykazovanie makroekonomického produktu. Ukazovateľ HDP. Metodické rozdiely v meraní a vykazovaní HDP v Európskej únii a USA.