Zkušenosti českých regionů z čerpání prostředků ze strukturálních fondů EU - Stejskal, Jan
Regionálna politika Európskej únie. Cieľové územia štrukturálnej politiky. Skúmanie absorpčných kapacít v českých regiónoch. Rozloženie projektových zámerov podľa NUTS II. Skúsenosti českých regiónov z čerpania prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ.