Neetické jednání a korupce? Podle byznysmenů výhoda! - Kalát, Karel
Tolerancia a akceptácia neetických spôsobov v podnikaní. Dvojaké vnímanie neetického postupu v podnikaní. Nejednoznačná legislatíva. Pasívny odpor k neetickému podnikaniu. Dobrý príklad vedenia firmy.