Contemplation of the small and medium enterprise environment in the Czech Republic - Pešek, Pavel
Problematika podnikateľského prostredia v Českej republike so zvláštnym zameraním na malé a stredné podnikanie. Analýza súčasnej situácie načrtnutie možností riešení niektorých problémov a bariér rozvoja podnikania.