Výhody a rizika srovnávací reklamy - Štajer, Libor
Legislatívna úprava použitia porovnávacej reklamy v Českej republike. Text úpravy porovnávacej reklamy prebratý zo smernice Európskeho parlamentu a Rady 97/55/ES. Porovnávacia reklama všeobecne zakázaná a prípustná len za určitých podmienok. Definícia porovnávacej reklamy. Prípustnosť porovnávacej reklamy podľa uvedenej smernice.