Zlatý fond sales promotion - Frey, Petr
Pohľad do minulosti z hľadiska marketingu. Obchod a podpora predaja v 50., 60., 70., 80. a 90.-tych rokoch 20. storočia. Marketingové nástroje v jednotlivých obdobiach. Vplyv spoločenských a politických udalostí na obchod.