Vývoj výkonnosti priemyselných odvetví v Slovenskej republike - Vavrinčík, Pavel
Prehľad vybraných ukazovateľov priemyslu SR. Vývoj pridanej hodnoty a jej podiel na hrubej produkcii sektora. Vybrané ukazovatele strojárskeho priemyslu SR. Hlavné výrobné odbory strojárskeho priemyslu v roku 2000. Elektrotechnický priemysel, jeho perspektívy. Základné smery rozvoja chemického priemyselu. Vybrané ukazovatele textilného a odevného priemyslu.