[Dokumentárne inkaso v medzinárodnom platobnom styku] - Andrejčíková, Mária
Recenzia na monografiu: Vokorokosová, R.: Dokumentárne inkaso v medzinárodnom platobnom styku. Kniha sa zameriava na analýzu súčasného stavu využívania platobných prostriedkov. Prínosom monografie je najmä podrobné analyzovanie charakteru dokumentárneho inkasa v digitálnom svete a zachytenie interakcie nových javov v prostredí bankových inštrumentov s existujúcimi výsledkami teórie a praxe.