Podnikanie v novej ekonomike - Bažó, Ladislav, 1980-
Na prelome tisícročí - nástup novej ekonomiky. Globalizácia a jej prejavy. Nástup informačných a komunikačných technológií, ktoré sa stávajú nástrojom a stimulom pre ekonomický a sociálny rozvoj. Charakterizácia novej ekonomiky. Internet a info-komunikačné technológie dovoľujú podnikom zjednodušiť procesy a tým docieliľ vyššiu efektívnosť, ktorá vyúsťuje do narastajúcej produktivity a tým aj konkurencieschopnosti.