Komentár k zmenám zákona o dani z príjmov - Borodovčák, Michal
Pokračovanie príspevku o zmenách v zákone o dani z príjmov. Prehľad zmien, ktoré ovplyvnia daňovú povinnosť v rámci dane z príjmov za rok 2006 a ďalšie roky.