Zmeny v správe daní a poplatkov - Beňová, Marcela
Zákonom č. 534/2005, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákonom č. 584/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopňlňa zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, bol s účinnosťou od 1.1. 2006 novelizovaný zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Prehľad ustanovení. ktorých sa dotkla novelizácia.