Prehľad peňažných tokov (Cash Flow Statement) - Sklenka, Miloš
Prehľad peňažných tokov je na Slovensku upravený opatrením MF SR č. 4455/2003-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov. Ilustračný príklad k danej problematike.